Бизнес партньорство

Химакс Фарма предлага на своите партньори цялостни решения по разработване, производство и дистрибуция на фармацевтични продукти, като гарантира високо експертен персонализиран подход за всеки клиент.

Всички процеси от идеята за продукта, неговата научна разработка, оформяне на документация и получаване на разрешение за употреба до подбора на суровини и неговото производство са обединени в един цикъл до получаването на лекарствен продукт, удовлетворяващ нуждите на клиента.

За тази цел компанията е изградила надеждна система за управление на качеството на всички доставени суровини, материали и изходяща продукция, а високият производствен капацитет гарантира навременното изпълнение на всяка поръчка.

Вече почти десетилетие Химакс Фарма оперира на международни пазари по дейностите за лицензиране и възлагателно производство и реализира проекти на три континента.

Разработка на фармацевтични продукти

Химакс Фарма предлага персонализиран подход спрямо позиционирането и целите, които са поставени към продуктовия профил.
Повече от 20 научни работници се грижат продуктите, които бихме произвели за вас, да отговарят на заложените стандарти за качество, изпитване и регулаторни изисквания на съответната държава.

Разбери още

Производство на фармацевтични продукти

Химакс Фарма е фармацевтична компания с дългогодишен опит в разработката и производството на фармацевтични продукти
Предлагаме над хх готови за пазара формулировки на OTC продукти и хранителни добавки, които предлагаме с лицензионно споразумение или чрез възлагателно производство.

Разбери още

Търговия с фармацевтични продукти и вещества

За разпространение на продуктите си, компанията си партнира с голяма част от фармацевтичните дистрибутори в страната и други, с които има установени дългогодишни взаимоотношения.
Благодарение на развитата дистрибуторска мрежа на нашите партньори, фармацевтичните ни продукти достигат ежедневно до аптеките и болниците в страната.

Разбери още