Кариери

Вече 30 години Химакс Фарма отбелязва естествен и устойчив растеж, който в голяма степен зависи от приноса на десетки професионалисти, отдадени на мисията на компанията да осигури на пациентите висококачествени и достъпни медикаменти.

В условията на иначе динамичната среда на фармацевтичната индустрия, компанията предлага дългосрочна организационна стабилност, като същевременно дава възможност за развитие и повишаване на уменията на новите таланти в сферата.

Поддържането на стандартите на добрата производствена практика и високото качество на крайната продукция играе ключова роля за имиджа на компанията на надежден партньор. А гарант за това през годините е високата експертиза на специалистите във всички нейни звена. Затова в своите визии за бъдещето, редом с инвестициите във високи технологии, компанията разчита и на своя най-ценен актив – служителите, с които споделя общата страст към науката за лекарствата.

Ако имате подходящо за позицията образование и опит, отношение към фармацията и грижата за здравето, както и енергията да се учите и занапред, ще се радваме да разгледаме Вашата кандидатура!

Кандидатствайте


    Химакс Фарма събира и обработва Вашите лични данни (Имена, електронен адрес и други данни, в зависимост от въведената информация), предоставени чрез тази форма, с цел извършване на администриране на вашата кандидатура и идентифицирането Ви.